Jeugdcompetitie Leiden 2013

Zondag 21 mei 2013 werd in Leiden een jaarlijkse jeugdcompetitie gehouden. De opkomst was behoorlijk met een deelnemersveld van in totaal meer dan 100 deelnemers. Voor de kinderen van onze school was hun deelname aan de competitie een eerste kennismaking. Hoewel het opdoen van ervaringen voorop stond, presteerden de kinderen uitzonderlijk goed.

In verschillende disciplines konden zij zich meten met de taaie concurrentie. In de categorie handvorm pakte Nathalie Wong de 1e plaats in haar leeftijdscategorie en daarmee was de eerste gouden plak binnen. Ook Joey Nguyen pakte met veel overtuiging goud met zijn handvorm in een grote poule in de leeftijdcategorie 9 t/m 11 jaar. In deze grote poule zaten ook Lewis Booij en Silencio Rhebok. Ondanks een goede optreden, kwamen ze net te kort voor een ereplaats.

Na de handvormen kwamen de korte wapens aan bod. Ook hier was het deelnemersveld ervaren en sterk. In de leeftijdscategorie 12 t/m 14 jaar ging Erwin Nguyen met zilver naar huis.

Bij de lange wapens greep Silencio Rhebok werderom net naast de prijzen. Hij werd met zijn speervorm uiteindelijk met nihil verschil in punten vierde.

Toen kwam de categorie dubbele wapens. Hier won Flora Wong met haar dubbele dolken een bronzen medaille. In dezelfde poule zat ook Joey Nguyen die wederom met veel overtuiging goud pakte met zijn dubbele breedzwaard.

Alle deelnemers mogen terugkijken op een uitstekende prestatie!Voor meer foto's zie HIER