Sifu


Song-Hieng Hau
Mijn eerste ervaring met Wushu (Krijgskunst) was op 9-jarige leeftijd. Het begon met het beoefenen van moderne Wushu (Long fist).

In 1999 leerde ik mijn Sifu H.E. Eleonora en Si Mo Ying Pang kennen. Ik herinnerde mijn Sifu als een zeer open persoon. En werd al gauw geïnspireerd door zijn passie en openheid voor Kung Fu. Mede door hem ben ik meer gaan verdiepen in de traditionele Kung Fu, in het bijzonder de Liu He Men stijl.Met mijn Sifu Henny Eleonora van Liu He Men Amsterdam


Na meer dan 15 jaar ervaring in Kung Fu, vond ik dat het tijd werd voor de volgende stap. Namelijk mijn kennis en kunde delen met een groter publiek wat geresulteerd heeft in de oprichting van deze Kung Fu school. Mijn taak is om de vechtkunst en de bijbehorende traditie van de Liu He Men stijl in stand te houden en dit door te geven aan de volgende generatie.

Door de jaren heen heb ik vele demonstraties, competities en trainingen gegeven in zowel Kung Fu als Chinese leeuwendans. De trainingen en goede begeleidingen werden uiteindelijk beloond met prijzen in diverse nationale en internationale competities.

In 2008 kreeg ik de kans om mijn lerarenexamen af te leggen en officieel mijn diploma in ontvangst te nemen. Momenteel geef ik trainingen in Wormerveer en ben ik nog steeds
actief bij de “Liu He Men Kung Fu School” te Amsterdam.

 
Si kong Zhang Shao Fu (zittend), Si Sok Zhang Fu He (links), Zhang Min Juan (midden)
Liu He Men familie uit Cangzhou
Om mezelf verder te ontwikkelen volg ik trainingen/workshops van andere leraren van zowel de Liu He Men familie als van de andere stijlen.